Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Εργαλεία παρουσιάσεων

Πολλές φορές θέλουμε να "ανεβάσουμε" ένα έγγραφό  ή μία παρουσίαση μας στο ιστολόγιό μας. Επειδή αυτό δεν γίνεται απευθείας είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε ένα εργαλείο, όπου θα μεταφορτώσουμε το αρχείο μας, ώστε να το ενσωματώσουμε μετά στο ιστολόγιό μας. Τέτοια εργαλεία παρουσιάσεων υπάρχουν πολλά, άλλα δωρεά και άλλα με συνδρομή. Θα παρουσιάσουμε κάποια από αυτά στη συνέχεια της ανάρτησης.


slideshare
 Είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο με μοναδικό μειονέκτημα, ότι δεν διατηρεί τις κινήσεις και τα εφέ όταν μεταφορτωθεί η παρουσίασή μας σ' αυτό. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση.





scribd
Επίσης, όπως το προηγούμενο, αποτελεί ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο, με μειονέκτημα και πάλι την απώλεια των εφέ και των κινήσεων κατά τη μεταφόρτωση. Κατά τ' άλλα είναι πολύ εύχρηστο, μια και τα αρχεία μπορούν πολύ εύκολα να διαμοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα.



slideserve
Πρόκειται για ένα πολύ καλό εργαλείο μια και δίνει τη δυνατότητα να διατηρηθούν οι κινήσεις της αρχικής παρουσίασης. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό, μια και δίνει άλλη δυναμική στην παρουσίαση. Το "κατέβασμα" του αρχείου από τρίτους μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ενδεχομένως. Το αρχείο μπορεί να διαμοιραστεί με τα κοινωνικά δίκτυα.


Uploaded on SlideServe by konstantinachr | Upload your own presentation

 © Konstantina Chryssanthopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας...